Borduurpakketten.nl | Borduren | Betalen

Betalen

Kies de betalingswijze die u het handigst vindt!

Online betalen

Als u kiest voor de betaalwijze "Creditcard" dan wordt uw betaling geregeld via Ogone. U kunt dan direct betalen met uw creditcard of iDEAL.

Dit betaalsysteem, ontwikkeld en beheerd door Ogone NV, is gecertificeerd en goedgekeurd door de voornaamste creditcarduitgevers.

  • Voor online bankieren dient u altijd uw cookies te activeren.
  • Bestellingen via Ogone worden altijd versleuteld verstuurd.

Klik hier voor meer informatie over Ogone

Zo werkt betalen via creditcard

U zoekt de door u gewenste producten uit en gaat vervolgens naar de kassa door in te loggen of uw adresgegevens in te voeren. Aan de kassa kunt u dan de betalingsmogelijkheid "Creditcard betaling via Ogone" kiezen en uw bestelling afronden. Vervolgens komt u op de Ogone betaalpagina, daar kunt u dan kiezen voor betalen via creditcards of iDEAL.

Na de keuze voor één van de creditcards, kunt u uw creditcardgegevens direct op de Ogone-pagina invullen en uw betaling afronden.

De volgende creditcards worden ondersteund: VISA en Master Card.

Als het betalen via creditcard onverhoopt mislukt, wordt uw betaling behandeld als een vooruitbetaling. U ontvangt hier dan per e-mail bericht over. Bij een retourzending wordt het bedrag van de eventuele creditnota terugbetaald op de creditcard waarvan de betaling heeft plaatsgevonden.

Vooruitbetaling

Bij een vooruitbetaling kunt u het bedrag onder vermelding van uw ordernummer en klantnummer overmaken op ons bankrekeningnummer van de ING bank, t.n.v. Pieterse Handwerken te Warnsveld.
IBAN: NL29 INGB 0008 6952 57
BIC: INGB NL 2A

Rembours

Het is niet mogelijk om uw bestellingen onder rembours te plaatsen.

Winkelwagen

Aantal0
Bedrag   €0,00


Betalen met iDEAL Betalen met Giropay Betalen met Bancontact/Mister Cash Betalen met Sofort Uberweisung