Borduurpakketten.nl | Borduren | Route

Route

Klik voor een vergroting

Routebeschrijving naar Borduurspeciaalzaak Pool te Elburg

Elburg ligt globaal gezien tussen Zwolle en Harderwijk aan het Veluwemeer. Als u vanaf de A28 Zwolle-Amersfoort komt dan neemt u afslag 16: 't Harde, Elburg, Dronten. Bij 't Harde rijdt u door tot de rotonde bij Elburg (N309). Hier slaat u linksaf, u rijdt door "Oostendorp" en neemt dan de afslag "Elburg Vesting". U ziet een grote parkeerplaats aan uw linkerhand, hier mag u de hele dag gratis parkeren. Deze parkeerplaats genaamd " 't Schootsveld" op het onderstaande kaartje gemarkeerd als P1 ligt tegen het oude centrum.

U vindt de Borduurspeciaalzaak op Beekstraat 9  en de Lijstenmakerij op Bloemstraat 28.  Onze winkel is op het kaartje gemarkeerd met de X

Komt u vanaf de kant van Dronten, Swifterbant of Biddinghuizen dan komt u aanrijden via de N309. Deze volgt u tot de derde rotonde bij Elburg. Hier slaat u linksaf, afslag "Elburg Vesting". Zie verder hierboven. 

Let op! In de binnenstad parkeren mag maar alleen met gebruik van de parkeerschijf op de met blauwe strepen aangegeven zones. U mag hier dan 1 uur parkeren.

Winkelwagen

Aantal0
Bedrag   €0,00


Betalen met iDEAL Betalen met Giropay Betalen met Bancontact/Mister Cash Betalen met VISA Betalen met Mastercard Betalen met Sofort Uberweisung