Borduurpakketten.nl | Borduren | Verzenden

Verzenden

Wat u moet weten over de verzending van uw bestelling

De verzending van uw order: Normaal gesproken versturen wij uw bestelling binnen Nederland per normale post. Wij brengen dan 4 Euro in rekening als verzend- en administratiekosten per verzending. Deze zogenaamde brievenbuspost-bestellingen ontvangt u franco thuis indien ze hoger dan 50 Euro zijn. Bij pakketpost zijn de verzend- en verpakkingskosten binnen Nedeland, 7,50 Euro en bij bestellingen boven de 50 Euro brengen wij ook hier 4 Euro in mindering. Voor bestellingen vanuit andere landen gelden andere tarieven. Deze worden zichtbaar voordat u de bestelling afrondt.

U dient het faktuurbedrag inkl. verzendkosten vooraf over te maken op het volgende bankrekeningnummer: NL29 INGB 0008 695257 ten name van Pieterse Handwerken te Warnsveld. De risico's van verzending zijn bij deze methode voor u.

U kunt ook betalen met uw VISA- of Master Card. Selecteer bij het afrekenen de VISA / Master optie en vul uw Card gegevens in op de formulieren. Voor betalen met VISA / Master gelden dezelfde condities als voor vooruitbetaling per bank. Indien blijkt dat uw bestelling qua verzendformaat groter dan 38x26,5x3,2cm. wordt dan zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen omdat het door de PTT als pakketpost gezien wordt en daar gelden andere tarieven voor. U krijgt dit bedrag op uw scherm bij het bestellen en u kunt dit daarna nog gewoon afbreken als u van de order afziet.

U bent zelf verantwoordelijk voor het opgegeven afleveringsadres. Mocht dit foutief worden opgegeven en de zending krijgen wij geretourneerd, dan zullen wij u toch aansprakelijk houden voor de gemaakte verzendkosten.

Indien wij een fout maken is het natuurlijk onze verantwoordelijkheid.

LET OP! U ontvangt direkt na uw bestelling een e-mail met de gegevens van uw bestelling. Mocht u deze na 2 uur nog niet ontvangen, hebben,  wilt u dan contact opnemen? 

Winkelwagen

Aantal0
Bedrag   €0,00


Betalen met iDEAL Betalen met Giropay Betalen met Bancontact/Mister Cash Betalen met Sofort Uberweisung